Globen Lighting AW24 kollektsioon

Globen Lighting AW24 kollektsioon
Laen...
Globen Lighting AW24 kollektsioon

Tutvustame Teile imekaunist uut Globen Lighting kollektsiooni, kus leidub nii uues kuues vanasid lemmikuid kui ka täiesti uue disainiga valgusteid, millega oma koju pimedal ajal soojust ja hubasust tuua. 

Uuel hooajal on täiesti värske värvi endale saanud nii ülipopulaarne Ray kui nostalgiahõnguline Iris, mis on nüüdsest saadaval kaunis tumepunases värvitoonis. 

 

Samuti üllatab Cannes lauavalgusti uute värvitoonidega nagu bordoopunane ja pruun, mis sobivad ideaalselt kaunistama sügisõhtuid. Cannes valgustid on juhtmevabad, mis tähendab, et neid saab mugavalt vastavalt soovile ümber tõsta ja asetada ka sinna kus läheduses puudub pistikupesa. 

 

Populaarne Curve valgusti on nüüd saadaval ka tuhmrohelises värvitoonis. Curve valgusti on meie klientide seas osutunud suurepäraseks valgustiks näiteks köögisaare või söögilaua kohal andes ilma silmi pimestamata piisavalt valgust ja luues õdusa atmosfääri. 

 

Lou puhul on tegemist täiesti uue seinavalgustiga, mille teeb eriliseks selle klassikaline joon ja pehme bukleekangast valmistatud lambivari. 

 

Valerie laualambid on ideaalsed loomaks hubast meeleoluvalgust. Valgustite orgaaniline disain on inspireeritud kividest ja on valmistatud käsitsipuhutud klaasist. 

 

Milo valgustid loovad oma õunakujulise disaini ja soonelise struktuuriga pehme ja kutsuva valguse. Valgustid on valmistatud valgest keraamikast.

 

Üks trendikamaid värve sel hooajal on lisaks pruunile ja tumepunasele vaieldamatult ka roheline ja Haze valgusti on selle ideaalne näide. Valgusti on valmistatud käsitsipuhtud klaasist ning selle sooneline disain loob hubase ja mängulise valguskuma. Saadaval ka pruunina. 

Copyright © 2017-2024 Snug Sisustus OÜ. Kõik õigused kaitstud.